Naša zgodba

Modna zgodba s posebno noto

Novo življenje starih oblačil.

Lup jeans kot trajnostna blagovna znamka prijazna do okolja in spoštljiva do njenih soustvarjalcev, v ospredje postavlja edinstvenost.

Edinstvenost kot sinonim drugačnosti, katero Lup predstavlja kot dragocen dar.

Njeni kreatorji opišejo drugačnost kot posebno modrost, ki jo premore le tisti, ki se ji popolnoma preda. Preda  z občutkom drznosti in pripravljenosti na spremembe, ki refleksirajo odgovorno razmišljanje in življenje.

Dotakne se vsakogar, ki je hvaležen za  posebne izkušnje, ki mu jih je prineslo življenje.

Snovalke blagovne znamke Lup jeans vse to tudi živijo. Hvaležnost, da so se v svojem življenju srečale z izkušnjo drugačnosti, jim je dalo moč, da so v svoje ustvarjalno okolje z ponosom sprejele ljudi, ki se zaradi svojih posebnosti ne morejo zaposliti.

Vse to izvajajo transparentno v njihovi edinstveni trgovini v središču Domžal, kjer prodajajo najrazličnejša rabljena oblačila za ženske in otroke, na policah prikupno urejene trgovine pa si lahko ogledate tudi reciklirane unikate Lup jeans. Mladi z razvojno motnjo sodelujejo v celotnem delovnem procesu njihovega poslovanja. V skladišču poskrbijo za sortiranje in čistočo podarjenih rabljenih oblačil, v trgovini za urejanje polic in prijazen pozdrav naših kupcev, v šivalnici pomagajo pri razrezu blaga, paranju, ter odstranitvi gumbov ter drugih dodatkov iz oblačil.

Ves dobiček od prodanega gre za razvoj socialnega podjetja Verjamem vate in Naše trgovin’ce in s tem tudi za pomoč opisani ranljivi družbeni skupini. Ker ljudje to vedo, nam radi podarijo vsa tista rabljena oblačila, ki jih ne potrebujejo več. Zavedajo se, da vse prinesena oblačila potem zaživijo v popolnoma novi, posebni luči.

Več o Verjamem vate & Naši trgovin’ci si lahko preberete na www.verjamemvate.si.

Kreatorji blagovne znamke Lup poudarek dajemo pozitivnemu odnosu do ljudi in okolja, zavestni, odgovorni potrošnji, ljubezni do ročnega dela in umetnosti dizajna.

Lup jeans oblačila so odraz udobja in lahkotnosti in žarijo v brezčasnih modrih, belih, rjavih in črnih odtenkih.

Smo zagovorniki proizvodnje brez zalog, zato nam je blizu osebni pristop. Oblačila izdelujemo po meri in se prilagajamo vašim željam in potrebam.

Dogovorite se za termin na lup-jeans.com in nas obiščite v naši ustvarjalnici, ki je v Naši trgovin’ci v Domžalah.